HOOKAIN е иновативна немска марка тютюн за наргиле основана през 2019 година. За краткото време, което е на пазара се налага като една от предпочитаните на немския пазар. В България марката стъпва през месец Май 2020 година и става предпочитана сред наргиле феновете.

HOOKAIN е кокаинът сред тютюните за наргиле! Висококачествения тютюн Virginia Gold абсорбира аромата и меласата много добре поради което тютюнът обещава дълго пушене. Комбинацията от високи стандарти за качество и изискана продуктова гама са причината за добрата репутация на HOOKAIN на българския пазар. Марката е харесвана както от начинаещи наргиле почитатели, така и от ентусиасти на темата наргилета.

Ароматите на марката са неповторими миксове, които обхващат всички различни основни групи аромати на пазара – плодови, тропически, сладки и свежи! За да се допълни цялостното изживяване в наргиле културата HOOKAIN предлага собствени наргилета, чашки, еднократни мундщуци и други аксесоари. В стремежа си да бъдем различни от другите предлагаме също разнообразни аксесоари като джапанки, чорапи, шапки, тениски, плажни кърпи и други продукти свързани с разпознаваемостта на марката.

Разгледайте продуктите на HOOKAIN в нашия онлайн магазин

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart