Създадена през август 2019 г., LIRRA завършва скоро своите процеси в областта на структурирането, брандирането и научноизследователската и развойна дейност и пуска първите си продукти през юли 2020 г. Построена върху 5000 квадратни метра, производствената фабрика разполага с най-технологичната и модерна производствена линия в Турция и месечен производствен капацитет от 400 тона.

За тютюна, който не расте във всяка почва, ние предпочитаме продукта от почви, където произходът е най-подходящ за прибиране на реколтата. За вкуса обаче работим с доказали се марки. Гарантираме, че тютюневите изделия на Lirra, които не компрометират цвета си и миризмата си, и не съдържат химикали като есенции или оцветители, се обработват в процес, който няма да лиши тяхната естественост.

Нашата цел с Lirra е да предложим удоволствието от наргиле, което е намерило своето място в различни култури по целия свят. Ние добре знаем, че удоволствието от наргиле е инструмент, който активира социалния живот, може да обедини малки или големи групи с определени предпочитания. В съответствие с това ние разглеждаме наргилето не само като „продукт”, но и като социален канал, в който ще общуваме с нашата публика.

В допълнение към производството на тютюн, ние също така включваме организиране на различни събития за нашата публика, предлагане на различни промоции, които да бъдат постоянна част от живота им, и създаване на лични облаги.

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart