Предлагани марки

Ако търсите добре подбрани тютюни за наргиле, вие сте попаднали на правилното място! Ние предлагаме съвременни марки, които са много популярни сред пушачите на наргиле по света и заслужават внимание.

Категории вкусове

Повечето от стотиците различни вкусове на тютюн за наргиле, които се предлагат, попадат в четири основни категории. Обикновено е сигурен залог, че ако пушач се наслаждава на един вкус от определена група, той вероятно ще се наслади на повечето от тях.

Плодови вкусове

Досега най-популярната категория тютюни е тази с плодов вкус. Те могат да бъдат всичко, вариращо от обичайно с вкус на диня до нещо толкова екзотично като маракя. Повечето пушачи в крайна сметка пушат повечето плодови аромати поне веднъж и вероятно през по-голямата част от сесиите си за пушене. Те са толкова често срещани и популярни, защото са лесни за наслада. Освен това всяка марка за производство на тютюн за наргиле предлага поне един вид тютюн с плодов аромат. Плодовите вкусове също могат да бъдат разделени на подкатегории, но обикновено се харесват на всички.

Свежи аромати

Свежите вкусове наргиле обикновено носят известно ниво на охлаждащ ефект, с богат вкус на някакъв вид лимон, лайм, мента, а доста марки дори предлагат аромат на ментол. Въпреки че много хора обичат този вид тютюн за наргиле, той не е подходящ за всеки вкус.

Тропичекси аромати

Тропическите аромати са тези които включват в себе си всички познати тропически и сходни плодове. Те са една голяма категория поради интереса които има към тях и естественото допълнение което придават на останалите категории аромати.

Сладки вкусове

За тези, които обичат истински сладкиши, категорията на сладките вкусове за наргиле може да е най-привлекателната. Тези вкусове включват десертни деликатеси като шоколад, сладолед, бисквитки, мъфини, чийзкейк и други популярни десертни вкусове. Те носят маслен и кремообразен вкус, който се харесва на всеки, който наистина се наслаждава на доброто сладко преследване към ястията си.

Къде се произвеждат марките?

В TOBACO DISTRIBUTION ние предлгаме тютюневи изделия от Германия и Русия тъй като те са двете най-големи производители на модерни тютюни предпочитани сред младото население в България.

Видове опаковки

Предлагат се разфасовки от 20 гр, 25 гр, 40 гр, 50 гр и 200 гр в различните марки. Малките разфасовки са предпочитани пред крайния потребител, а големите се използват предимно в заведения.

Удовлетворението гарантирано

В TOBACCO DISTRIBTUION се гордеем с нашите продукти и заставаме зад тяхното качество. Ние сме дълбоко отдадени да Ви помогнем да придобиете най-добрите аромати на тютюн за наргиле, които да отговарят на вашите вкусове.