за нас

TOBACCO DISTRIBUTION - YOUR SOLUTION IN TOBACCO EVOLUTION

Табако Дистрибюшън ООД е официален вносител на тютюн за наргилевъглени и консумативи необходими за пушенето на наргиле. В портфолиото от продукти влизат също богата гама от наргилета и чашки от различни класове спрямо предпочитанията на различните клиенти. Клиенти на фирмата са специализирани наргиле магазинизаведениядистрибутори на едромагазинихранителни вериги и търговци желаещи да предлагат продукти свързани с набиращата популярност наргиле култура.
Фирмата е предпочитан партньор поради постоянната си наличност и атрактивните ценови условия, които се предлагат. В допълнение на това, компанията разполага със собствен данъчен акцизен склад, което гарантира гъвкавост и независимост от външни доставчици.

Към днешна дата представяме ексклузивно за българският пазара 9 световни бранда, всеки един, от които е част от лидерите в своя сегмент.

 С идеята ни за даване на бързи и конкретни решения, сме в подготовка на добавяне на други брандове и продукти към нашето портфолио като пури и пурети, POD системи за електронни цигари и много други. Табако Дистрибюшън ООД е част от група компании заедно с Анда Сторидж ООД и Анда Дистрибюшън ООД, които предлагат затворен цикъл на работа от вноса до достигането до крайния клиент на тютюневи изделия и консумативи. Анда Дистрибюшън ООД отговаря за собствената дистрибуция на принципа на Ex-Van търговията на територията на цяла България за портфолиото продукти. Анда Сторидж ООД е специализирана в логистични и складови услуги, и притежава лицензи за управление на акцизен данъчен склад, митнически склад и транзитна гаранция. Фирмата е тясно специализирана във вноса, износа и обработка на тютюн за наргиле, пури, течности за електронни цигари и никотинови паучове. Не на последно място, компанията предлага и консултантски услуги за най-големите производители и вносители на акцизни продукти .

Нашият екип

Егемен Сербест

управител

Яни Георгиев

управител

Стоян Радков

маркетинг мениджър

Иван Станков

мениджър дистрибуция

Обади ни се

+359 879 336 630

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart