В RELX вярваме в силата на това, да живееш пълноценно – прегръщайки всеки момент, всяко преживяване и всяко усещане. Ето защо сме развълнувани да ви представим най-новата ни кампания „1500 Момента с RELX“.

От спокойните изгреви до приливите на адреналин в нощните градски приключения, нашите устройства са проектирани да те придружават през всички 1500 момента на активният начин на живот, независимо дали става въпрос за изкачване на нови върхове или намиране на спокойствието в релаксиращите моменти.

Представи си това: сърцето ти бие, докато скачаш с бънджи, RELX е в джоба ти, близо до теб, стъпваш на земята и заедно с ударите на сърцето усещаш невероятният мек вкус, който улавя тръпката от момента във всяко вдишване. Или може би това е спокойствието на залеза на върха на планината, където RELX става твой спътник, внасяйки спокойствие, свежест и аромат докато се наслаждаваш на гледката.

 

png2

Ние разбираме, че всеки активен начин на живот е изпълнен с разнообразни преживявания и RELX е тук, за да бъде част от всяко едно. Независимо дали става въпрос за преодоляване на граници, намиране на вътрешен мир или просто наслаждаване на приключенските глави от живота, RELX е там, готов да бъде част всеки момент.

Присъединете се към нас в празнуването на 1500 момента – моменти, които определят, моменти, които вдъхновяват, моменти, които са уникално ваши. Това е повече от просто вейпинг – един RELX, хиляди емоции.

И тъй като искрено вярваме в новите спомени и ценните моменти, решихме да създадем няколко нови за трима късметлии от вас:

В рамките на 3 седмици може да участвате в тайна игра, в която победителят ще спечели преживяване по избор – скок с бънджи от балон, офроуд приключение в планината с АТВ, полет с тандемен моторен парапланер, приключение с електрическо колело в Природен парк „Витоша“, полет с паратрайк.

А как може да участвате?

Много е лесно! Влезте и последвайте страницата на RELX в Instagram – @relx_bg и коментирайте под закачения пост “#relxbulgaria” и тагнете един човек в коментара. Можете да участвате колкото пъти искате, стига да тагвате различен човек, а колкото повече коментирате, толкова по-голям е шанса да спечелите вие и да си подарите страхотен спомен. Много е просто!

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart