Представяме ви ELEMENT – тютюн за наргиле, създаден на базата на естествени съставки. Нашият свят е изпълнен с ярки впечатления – дъхът на вятъра, бунтът на планинска река, силата на земята и топлината на огъня. ВЪЗДУХ, ВОДА, ЗЕМЯ, ОГЪН – 4 елемента, така че всеки да може да избере своя собствен!

Възприемането на тютюна се влияе до голяма степен от неговата сила. Ако тютюнът е твърде слаб за потребителя, ще бъде трудно да го почувствате; ако е твърде силен, най-вероятно ще ви е трудно да вдишате и вкусите. Ето защо се появи концепцията за четири елемента, най-силният от които беше огън, а най-лекият – въздух.

 

 

ELEMENT се основава на тютюн Burley – тук неговият изключителен вкус придобива нови нюанси благодарение на специална технология за обработка. Когато се свари, тютюнът става топлолюбив, а влагата по време на производството осигурява най-удобното пушене. Силата се регулира от географски разнообразния тютюн Burley – в никакъв случай от добавянето на течен никотин! В линията въздух се използва висококачествен тютюн Virginia и се прилага различен начин на обработка за достигане на най-високото качество. При създаването на ELEMENT се използват само висококачествени европейски вкусове, които са разработени изключително за нашата марка.

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart