Представяме ви ELEMENT – тютюн за наргиле, създаден на базата на естествени съставки. Нашият свят е изпълнен с ярки впечатления – дъхът на вятъра, бунтът на планинска река, силата на земята и топлината на огъня. ВЪЗДУХ, ВОДА, ЗЕМЯ, ОГЪН – 4 елемента, така че всеки да може да избере своя собствен!

Възприемането на тютюна се влияе до голяма степен от неговата сила. Ако тютюнът е твърде слаб за потребителя, ще бъде трудно да го почувствате; ако е твърде силен, най-вероятно ще ви е трудно да вдишате и вкусите. Ето защо се появи концепцията за четири елемента, най-силният от които беше огън, а най-лекият – въздух.

ELEMENT се основава на тютюн Burley – тук неговият изключителен вкус придобива нови нюанси благодарение на специална технология за обработка. Когато се свари, тютюнът става топлолюбив, а влагата по време на производството осигурява най-удобното пушене. Силата се регулира от географски разнообразния тютюн Burley – в никакъв случай от добавянето на течен никотин! В линията въздух се използва висококачествен тютюн Virginia и се прилага различен начин на обработка за достигане на най-високото качество. При създаването на ELEMENT се използват само висококачествени европейски вкусове, които са разработени изключително за нашата марка.

Разгледайте продуктите на ELEMENT в нашия онлайн магазин

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart